Agape Agape

Team

Het team van de Tweede Kans bestaat momenteel uit ongeveer 25 vrijwilligers, welke hoofdzakelijk uit de eigen achterban komen. Ook bieden we plek aan een aantal vluchtelingen met als doel dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse samenleving, uit hun isolement komen en een mogelijkheid hebben om de Nederlandse taal te oefenen. Daarnaast bieden we ‘stageplekken’ aan voor een periode van een half jaar aan mensen die daar om wat voor reden dan ook behoefte aan hebben (dit is ter beoordeling van het bestaande vrijwilligersteam, die meestal zelf iemand voordraagt).


Aanbod

De Tweede Kans biedt hoofdzakelijk kleding aan. Daarnaast verkopen wij ook schoenen, beddengoed, gordijnen en boeken. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zijn tevens de goederen die wij van particulieren en bedrijven aannemen voor verkoop.Er is vooralsnog geen PIN automaat in de Tweede Kans. Er kunnen alleen contante betalingen worden gedaan.

Geschikt voor de Tweede Kans zijn goederen die in goede staat verkeren: kleding die niet geschikt is voor verkoop wordt 1 maal per week opgehaald door de voddenboer, waarvoor wij een bijdrage ontvangen. Als u vodden in wilt leveren verzoeken wij u vriendelijk dit op de gesloten zak te vermelden, dit bespaart ons veel werk. De aangevoerde goederen worden vrijwel dagelijks gesorteerd. De goede kleding die bij het seizoen past wordt direct opgehangen en de kleding voor een ander seizoen wordt opgeslagen. Wanneer de kleding na een aantal weken niet verkocht is wordt deze hoofdzakelijk gedoneerd aan stichting Spoetnik, http://www.spoetnik.nl/. Stichting Spoetnik is een humanitaire organisatie die hulp brengt en projecten doet in de Oekraïne. 

Feestkleding                                                                                                            
Het gehele jaar door wordt er feestelijke kleding opgespaard voor de decembermaand. Eind november wordt deze opgehangen. Deze speciale verkoop wordt aangekondigd in de winkel en op Facebook.   Goederen inleveren

Goederen kunnen bij voorkeur worden ingeleverd tijdens openingstijd. Komt dit niet uit dan kunt u de kleding deponeren in de container voor de deur.
Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om goederen bij u thuis op te halen.
Bijbeltekst van de dag